Kreditkort er et kort der kan blive brugt til mange forskellige ting. Du kan bruge det som en nødløsning eller du kan bruge det som et midlertidigt lån. Der er ikke oprettelsesafgift på et kreditkort derfor kan det være den smarte løsning.

Lev på kredit er det smart?

Hvis du godt kan lide at rejse og har styr på din økonomi er det helt klart smartest at leve på kredit. Det er 100% gratis og med kortet kommer der en masse fordele.

Hvorfor skal jeg leve på kredit det lyder da underligt?

Du skal leve på kredit fordi du kan spare mange penge og endda få gratis flyrejser med Norwegian.

Jamen koster det ikke penge at have et kreditkort?

 

8 grunde til, at du har brug for et kreditkort

1: Fred i sindet
Kreditkort kommer med praktisk, gratis yderligere forbrugerbeskyttelse, kendt som afsnit 75. Så hvis et køb er defekt, er det ikke som beskrevet eller simpelthen ikke dukker op, du kan vende dig til din kreditkortudbyder for økonomisk kompensation samt forhandleren på ethvert køb mellem ——

2: Gratis lån/kassekredit
Der er ingen billigere måde at låne på end med det rigtige kreditkort. Uanset om du ønsker at rydde eksisterende gæld eller opbygge ny gæld, kan du låne rentefrit i godt over et år med et kreditkort, der tilbyder 0% på køb. Find det rigtige lavpriskort til dig med kreditkort sammenligningstjeneste.

3: Tjen gratis penge
Mange kreditkort belønner dig for at bruge dem, enten med penge eller point, som du kan bruge til at købe noget fra en frosset kalkun til en flyvning til Tyrkiet. Hvorfor vil du shoppe med kontanter eller et betalingskort, når du ligefrem kan tjene belønninger eller kolde, hårde kontanter for det samme beløb?

4: Billig penge i udlandet
Savvy rejsende bærer plastik. Ikke alene giver det dig ekstra forbrugerbeskyttelse (Afsnit 75 dækker udenlandske køb såvel som indenlandske), et kreditkort vil også spare dig penge. Når du bruger det rigtige kreditkort i udlandet, behøver du ikke betale nogen provision og få den bedst mulige valutakurs. Få mere at vide om at tage din plastik i udlandet.

5: Byg en god kredit rapport
En god kredit rapport vil hjælpe dig med at købe et hus, en bil og få dig de bedste renter på begge. En dårlig vil stoppe dig med at få stort set alt, hvad du ikke kan betale foran. At få et kreditkort og bruge det fornuftigt er den bedste måde at opbygge et kredit record eller rehabilitere en dårlig.

6: Gratis forsikring
Nogle kreditkort leveres med gratis købs beskyttelse i en kort periode efter at du har købt. Det betyder, at hvis varen du købte er tabt eller stjålet inden for en bestemt tid – normalt omkring 90 dage – får du pengene tilbage.

7: Beskyt dine penge
Hvis du mister din tegnebog fuld af penge, er chancerne for, at du aldrig vil se pengene igen. Hvis du mister dit kreditkort, forudsat at du var forsigtig og ikke svingede den omkring dit hoved og skreg dit pinnummer, vil du ikke være ansvarlig for penge brugt på det, efter du har mistet det. Bare sørg for at rapportere tabet hurtigt og er altid forsigtige med din pin. Hvis dit kreditkortselskab kan bevise at du var uagtsom, vil de ikke betale op.

8: Det er den eneste måde at betale
Nogle virksomheder vil stadig insistere på et kreditkort, når de tager betaling, for eksempel når du foretager hotelreservationer eller lejer en bil. Dette skyldes, at de med et kreditkort får større sikkerhed for, at de kan dække eventuelle ekstra omkostninger, du løber op.

 

Hvordan vælger jeg det rigtige kort til mig?

For at redde hundredvis eller måske tusindvis skal du bare finde ud af, hvilket kort der sandsynligvis vil spare eller gøre dig mest penge. Men du skal også huske på hvilke kort du sandsynligvis vil blive accepteret til.

Og der er gnidning. Indtil nu har det ikke været nemt at gøre en af ​​disse ting. Det er ikke let at forstå, hvor meget du vil spare, eller om du vil blive accepteret for et kort. Derudover kan den kendsgerning, at det bliver afvist, skade din kreditvurdering, og vi begynder at forstå, hvorfor folk ikke skifter kort.

 

De fem gyldne kreditregler

Opret en direkte debitering

Den første regel om god kredit er aldrig at gå glip af en betaling. Gå glip af en betaling, og du står over for straffeafgifter, ekstra renter og muligheden for at miste enhver 0% aftale, du kan nyde. Så indstil en direkte debitering for mindst minimumsbetalingen for at sikre, at du altid betaler i tide. Ideelt set skal du debitere for at tage kontanterne fem arbejdsdage før det forfalder, så du nyder godt af dine penge så længe som muligt, men risikerer ikke, at pengene ikke kommer med din kreditkortudbyder i tide.

 

Minimer dine applikationer

Hver gang du ansøger om et kreditkort, kontrollerer kortudbyderen din kreditpost for at se, om du er en god låntager. Denne kreditcheck registreres på din fil, og hvis du ansøger om mange kort, er det et rødt flag for långivere. De mener, at mange applikationer enten betyder, at du er en dårlig låntager, der ikke kan få nogen til at låne til dem, eller at du bliver godkendt af alle disse långivere og derfor samler masser af kredit, som du måske ikke kan betale tilbage. Vores avancerede kredit matching teknologi kan hjælpe dig med at halvere antallet af kreditkort applikationer du laver. Indtast et par detaljer, og uden at sætte nogle footprints på din kredit record, vil det fortælle dig hvilke kreditkort der sandsynligvis vil acceptere din ansøgning.

Brug dit kort
Det ser ud til at være indlysende, men mange kreditkort ligger ubrugte, mens deres ejere bruger med deres betalingskort eller kontanter. Dit kreditkort kan ikke hjælpe dig med at forbedre din økonomi, medmindre du bruger den. Flex den plastik, og du kan drage fordel af 0% låntagning, yderligere forbrugerbeskyttelse og, afhængigt af dit kort, cashback eller belønninger. Også ved at bruge dit kort og derefter betale pengene tilbage fornuftigt, vil du hjælpe dig med at opbygge en god kreditrekord, så du får adgang til bedre kreditkortaftaler og renter i fremtiden.