Top 6 grunde til at skifte mobilnetværk

">

 

Det er tid til at stemme med dine fødder

Skift netværk, og du kan reducere dine månedlige udgifter, tag en gratis frokost hver uge eller lav besparelser på din ugentlige indkøbsregning.

Men det er ikke alt. Meget vigtigere end at bytte er et pas til bedre dækning og kundeservice.

Den gode nyhed er, at det er meget enkelt og hurtigt at skifte. Og jo bedre nyhed er, at det er en leg at beholde dit eksisterende nummer også.

Stadig ikke overbevist? Her er nogle støbejernsgrunde, du måske vil genoverveje.

 

1. Skift er let. Og så holder du dit eksisterende nummer

Hvis du forlader dit netværk, er det bare at ringe til din eksisterende udbyder for at oplyse dem, du vil forlade, og at du vil have dem låst op for din telefon. Det er bedst at gøre dette, som din kontrakt er afviklet – måske måneden før den slutter. Så ring bare til den udbyder, du vil deltage, og de sender dig et SIM-kort.

Der opkræves ikke noget for oplåsning af din telefon, så længe du ikke er i kontrakt.

Vil du beholde dit eksisterende nummer, når du skifter? Det er også nemt. Alt du skal gøre er at ringe til den udbyder, du forlader, og anmode om en PAC-godkendelseskode. Når du har fået det, kan du bare ringe til det netværk, du deltager i, og give dem PAC.

Mens nummeroverførslen bliver vedtaget, hvilket normalt sker den næste arbejdsdag, kan du miste tjenesten i meget kort tid. Men fordi dit gamle nummer forbliver aktivt, kan du stadig modtage opkald og tekster.

Vi går igennem trinene til at holde dit eksisterende nummer i denne enkle vejledning til nummerporting.

Har du brug for mere hjælp? Bare rolig, vi er lige her. Hvis du har nogle spørgsmål om at skifte netværk, skal du kontakte os på vores Twitter-konto. Hvis du ikke er på Twitter, kan du også nå os på Facebook.

 

2. Du er ikke tilfreds med den service, du får

Har du dårlig modtagelse eller dårlige internethastigheder i dit hjem eller sted? Frustreret af dårlig kundeservice? Overfyldt? Ikke blevet tilbudt den slags aftale, du tror, ​​at din loyalitet over for netværket fortjener? Stå ikke for det.

Hvis du er ude af kontrakt eller du er på en rullende kontrakt, er det tid til at stemme med dine fødder.

Har du brug for hjælp til at finde de bedste priser for dine stemme- og databehov? Se vores komparative feeds for at give dig et skøn og en ide om, hvad frynsegoder du kan få, når du laver en switch.

3. Dobbelt data tidsbegrænsede tilbud

Fra tid til anden driver store netværk SIM-only-kampagner, der tilbyder dobbelt så mange data som normalt til samme pris. De er værd at kigge på, hvis du konstant gnider op mod din eksisterende månedlige datagrense, eller hvis du bare ønsker at trimme dine månedlige udgifter.

Hvis du er en tung bruger på en plan på 8 GB pr. Måned, kan du få den samme mængde data, du betaler for halvdelen af ​​udlægget. Det kan spare dig for £ 10 eller så pr. Måned. Eller £ 120 over et år.

Double-data omhandler ikke kun for tunge brugere. På tidspunktet for skrivningen tilbyder Three 4 GB til prisen på 2 GB på SIM-only Essential-planen. Det kommer ind på 11 £ pr måned og inkluderer ubegrænset minutter også.

Vil du have hjælp til at finde en god aftale? Endnu en gang, kontakt os på Twitter konto eller Facebook, og vi får vores bedste sind på sagen.

 

4. Der er nogle gode frynsegoder at have

Store netværk tilbyder en række sødestoffer med deres kontrakter.

Med EE lige nu kan du få et gratis abonnement på Apple Music og BT Sport. Vælg O2, og du kan få prioriteret reservation til koncerter og shows og en £ 1 frokost på high street udgange.

Vælg Tesco Mobile, og hver gang du betaler din regning, samler du ClubCard-point for at bruge på din ugentlige butik.

Hvis du allerede betaler for Spotify alligevel, kan skiftende netværk, der tilbyder det gratis, betyde, at du sparer penge. På samme måde, hvis du handler hos Tesco, kan du skifte til Tesco Mobile være et smart træk.

Vi kigger nærmere på hvilke netværksfordele og præcis hvad der tilbydes i denne one-stop guide.

 

5. Du bruger ikke sødestofferne, du betaler for øjeblikket

Selvom de annonceres som gratis, er prisen på de perks, der er anført ovenfor, virkelig kun inkluderet i prisen på din månedlige kontrakt.

Så hvis du har et Spotify-abonnement eller prioriteret koncertbog, der kommer ‘gratis’ med din kontrakt, men ikke rent faktisk gør meget brug af det, giver det mening at finde en kontrakt, der tilbyder freebies, du vil bruge.

Eller du kunne gå til en aftale uden freebies men samme månedlige kvoter. På den måde sparer du dig selv nogle penge.

 

6. Du er ude på ferie og har brug for et netværk med gratis roaming

Alt er godt, roaminggebyrer for at bruge din telefon uden for EU bør ikke være dyre. Så hvis din koster en arm og et ben, så er det en no-brainer, du har brug for en bedre aftale for det. Også hvis du rejser uden for Europa ofte, er det fornuftigt at sikre dig, at du er tilmeldt et netværk, der er godt for roaming og tilbyder gode priser for hyppigheden af ​​dine netværksroamingaktiviteter. Igen kan vores sammenligningsfoder give dig en grov vejledning, hvor netværk tilbyder disse frynsegoder, når du skifter til dem.

I en nøddeskal er det ikke svært at skifte telefonplaner fra en udbyder til en ny. Hvis du gør din due diligence og sammenligner priserne hver enkelt tilbyder til nye abonnenter eller klienter af konkurrencer, der ønsker at skifte, vil du indse, at det har mange fordele. Du kan også forhandle og få flere frynsegoder, som du ikke får fra din nuværende udbyder, eller du vidste ikke, du kunne få eller ret til. Alt du skal gøre er forskning, sammenlign, vælg hvad der er den rigtige for dig, og lav omskifteren.